2016. jún 11.

PAD-nap kedden - jótékonysági süteményvásár

írta: vpg_pad
PAD-nap kedden - jótékonysági süteményvásár

Kedves Szülők, Diákok!


padnap.jpgKedden lesz a PAD-nap. Ezen a napon sok színes programmal várjuk a diákokat. Minden osztálynak gazdag saját programja is lesz, és sok "központi" iskolai program is várja a diákokat. A Migazzi-döntők mellett bográcsos főzőverseny, ruhabörze és kacatvásár is lesz. A döntőnek meglepetésmeghívottja is elfogadta a meghívást.


Ezen a napon süteményvásárt is rendezzünk, amihez kérjük a szülők segítségét. Szeretnénk támogatni a Fülöp-szigeteki piarista iskola sportpályájának megépítését. Ezzel kapcsolatosan minden magyar piarista iskolában gyűjtenek pénzadományt közel egy hónapja. Mi ezen a napon a süteményeket jelképes 50-100 Ft-os áron árulnánk, s a bevételt az adománygyűjtő perselybe helyeznénk.

Kérjük, segítsék ezt az akciót azzal, hogy osztályonként 2 tálca süteményt elkészítenek (vagy a nagyobb gyerekek elkészítenek), s beküldenek a diákokkal kedden reggel.  A süteményeket a titkárság veszi át és a PAD-os diákok árulják.

Az adománygyűjtés céljáról, hátteréről Urbán József generálisi asszisztens beszélgetett a Fülöp-szigeteki iskola vezetőjével. Tekintsék meg a videót!



Köszönjük segítségüket!

Kalász Ákos

Szólj hozzá

programajánló PAD