2013. jan 23.

Ezúttal Magyarországon találkozik a nemzetközi piarista ifjúság

írta: vpg_pad
Ezúttal Magyarországon találkozik a nemzetközi piarista ifjúság

Nemzetközi Piarista Ifjúsági Találkozó - PYM 2013

M E G H Í V Ó

Közép-európai nemzetközi Piarista Ifjúsági Találkozó (Piarist Youth Meeting - PYM) lesz idén nyáron, ahová lengyel, szlovák, cseh, olasz, osztrák és magyar piarista iskolákból várunk 10-11-12. évfolyamos diákokat.

  • Helyszín: Kecskeméti Piarista Gimnázium
  • Időpont: 2013. július 15., hétfő estétől július 21., vasárnap délig.

A találkozón kb. 150 magyar és ugyanennyi külföldi piarista diák részvétele várható.

Iskolánkból 20 fős diákcsapat jelentkezését várjuk. A program még szervezés alatt, de az biztos, hogy lesz lelki program, sport, kirándulás, tánc és sok nevetés. Korábban már háromszor voltunk hasonló találkozón, s minden résztvevő egyhangúlag állítja, hogy életre szóló, felejthetetlen élménnyel gazdagodott. Kedvcsinálóképp a korábbi piarista ifjúsági találkozókról az alábbi linkeken találhattok szöveges és képes beszámolókat:

 

További beszámolók és képek a kecskeméti piar honlapján (http://kecskemet.piar.hu/hirek/241/3693 és http://kecskemet.piar.hu/hirek/241/3543)

A részvételi díj összegét később tudjuk meghatározni annak függvényében, hogy a szervezők tudnak-e pályázati forrást vagy más támogatást találni. A jelenlegi tervek szerint az ár kb. 15.000 Ft körüli összeg lesz. Akik segítőként kapcsolódnak be a találkozó szervezésébe, azoktól csak 50%-os részvételi díjat fogunk kérni.

Az balpa@vpg.sulinet.hu címre várjuk mindazoknak a 10-11-12. évfolyamos diákoknak a jelentkezését, akik szívesen részt vennének és képviselnék iskolánkat ezen a piarista ifjúsági találkozón. Részletes jelentkezési lap később várható. Az e-mail-es előjelentkezéskor kérem, hogy tüntessétek fel, tudtok-e vállalni diákszervezői feladatot.

Palkó Balázs

Szólj hozzá

nemzetközi piarista találkozó