2014. jún 13.

Migazzi-döntő - alsósok és felsősök

írta: vpg_pad
Migazzi-döntő - alsósok és felsősök

kis2.jpg

Az utolsó tanítási napon dőlt el az 5-7. osztályos korcsoport Migazzi-kupa győztese is. A 6.b és 7.a küzdelmében a rangidős 7.a nyerte az aranyérmet 6:2-es eredménnyel. A döntő góllövői: Ráth Vince (4), Dobó Márton és Salamon András a 7.a osztályból, a 6.b-ben mindkét gólt a csapatkapitány, Uracs Pál rúgta. A 7.a ezzel a győzelemmel búcsúzott a kis-Migazzitól, jövőre a felsőbb osztályokkal méri össze focitudását. A harmadik helyet a 6.a osztály csapata nyerte. Gratulálunk mindhárom helyezettnek!

kis3.jpg

kis.jpg

 

migazzi007.jpgKemény küzdelmet, izgalmas pillanatokat, majd nagy arányú 12.A-s győzelmet hozott az idei kupadöntő a felsősöknél is.

Az utolsó tanítási nap 4. órájában csaptak össze a 12. a és a 11.C kitűnő futballistái. Mindkét csapat megérdemelten jutott a döntőbe, ahol a 12. A lépett meg rögtön az elején 3 góllal. A 11-esek kitartó munkával, sportszerű játékkal egy gólra apasztották az érettségi előtt álló ellenfeleik előnyét. Több alkalommal az egyenlítéshez is közel voltak. A következő találat azonban eldöntötte a mérkőzés alakulását. A 12-esek 4-2-re léptek el, de 5-2 után még feléledt a remény, hogy szorossá válik a vége. A 11-esek szívósan tartották magukat, ügyes támadásokat vezettek. A 6. kapott gól után sem adták fel, Hősies helytállással szépítettek. A 6-3-as végeredmény felidézte az előző évszázad mérkőzését. S valóban. A 300 éves iskola talán legszínvonalasabb, leggólzáporosabb döntője volt az idei. A bajnok csapat méltán hódította el a Migazzi-serleget, a 11. C pedig emelt fővel ünnepelhette a 2. helyezést. A következő szezon potenciális bajnokait nem kellett sokat vigasztalni.

A mérkőzésen 5 gólt szerző Török Dániel (12. A) lett az egész szezon gólkirálya is.

Gratulálunk a csapatoknak az idei szereplésért!

migazzi136.jpg

migazzi040.jpg

migazzi017.jpg

migazzi020.jpg

migazzi072.jpg

migazzi363.jpg

migazzi362.jpg

migazzi355.jpg

Szólj hozzá

sport