2015. okt 20.

Újrahasznosított történelem - szerda délután!!!

írta: vpg_pad
Újrahasznosított történelem - szerda délután!!!

 

clipboard01_17.jpgAz iPress Center váci nyomdai cég a Garay Képzőművészeti Stúdió közreműködésével kreatív pályázatot hirdetett a váci középiskolákban tanuló diákok számára, amelynek keretében Vác híres épületeinek közel méretarányos makettjét kell megalkotniuk kartondobozokból és egyéb papír alapanyagokból.

A pályázat célja, hogy a csapatmunkával és a váci középiskolák közötti kapcsolat erősítésével ösztönözze a közösségépítést, valamint a papír újrahasznosítása révén a környezetvédelem fontosságát is hangsúlyozza.

A verseny döntője azaz a bemutató szerdán délután a Dóm téren lesz! Várunk mindenkit!

clipboard01_18.jpgA fődíj egy olaszországi hosszú hétvége + 500.000 Ft támogatás a I. helyezett csapat iskolájának! De minden más olyan induló csapat tagjai is, akik értékelhető alkotást készítenek, meglepetésben részesülnek. Továbbá minden váci középiskola, amely legalább egy, értékelhető makettet összeállító csapatot elindít a versenyen, 100.000 Ft közösségépítő célú támogatásban részesül

Kérünk mindenkit, hogy támogassa a csapatainkat jelenlétükkel (hiszen ezt is méri a zsűri), valamint azza, hogy like-oljátok a csapatok Facebook oldalait.

Részletek a csapatok FB oldalain! Kérjük, like-oljátok az FB oldalt, mert ez is számít a versenyben. Megérdemelné a győzelmet mindkét piarista csapat. Az egyik a Piarista templomot, a másik a Görög templomot készítették el. Hajrá PIÁR!!!

https://www.facebook.com/piar301es

https://www.facebook.com/Galaxisok-893170027441891/

 

 

 

 

Szólj hozzá

programajánló