2015. dec 19.

Gazdag programok az év utolsó napjaiban a Váci Piárban

írta: vpg_pad
Gazdag programok az év utolsó napjaiban a Váci Piárban

suti_006.jpg

Ez első hagyományos karácsonyi programunk a kisPAD-os Luca napi vásár volt. A nagyszünetben tolongó gyerekek sok házi finomságból vásárolhattak a jótékonysági rendezvény keretében. Adományaikkal a kisPAD céljait támogathatták.

 

suti_025.jpg

December 16-án zajlott le az ötödik éve megrendezett PAD-os adventi sütiverseny. Reggel a szakmai zsűri rangsorolta a cukrászati műremekeket, a nagyszünetben a diákok is megkóstolhatták őket. A végeredmény:

1. helyezett: 12. B a szakmai zsűri szerint

1. helyezett: 9. NY a közönség szerint

2. helyezett: 11. C

3. helyezett: 11. A                            GRATULÁLUNK A CSAPATOKNAK!

opera_003.jpg

December 17-én közel 100 diák látogatta meg az Operaházat és az Erkel Színházat. A PAD szervezésében a Bohéméletet (Operaház), a 9. NY diákjai a Don Giovannit (Erkel Színház) látták. Az Operaházban Ókovács Szilveszter főigazgató úr különleges sétára is invitálta a piarista diákokat. (Érdemes a képeket megnézni és az erről szóló beszámolót!)

 

 

 

tovabbtanulas_001.jpg

December 17-én a végzősöknek és a 11. évfolyamos tanulóinknak első alkalommal szerveztünk felsőoktatási börzét. Ezen a napon különféle egyetemek, különféle továbbtanulási irányból érkeztek gimnáziumunkba. A bemutatkozó előadás után mindenki tudott személyesen is szót váltani az egyetem képviselőjével, s feltehette kérdéseit. A végzősök a felsőoktatási jelentkezés határidejéhez közelegnek!

 

Az év utolsó tanítási napja 15 éve nem múlhat el adventi hangverseny nélkül. Az iskola alsós és felsős diákjai komolyzenei hangversenyt és karácsonyi műsort adtak Bisztriczki Zoltán tanár úr szerevezésében. A kedves zenés-hangszeres karácsonyi színdarabot az 5. A osztály adta Bohus Dorka tanárnő rendezésében. Ebből és a tanári karácsonyból készült kis videót itt megtekinthetik.

 

dscn0113.jpg

advent_001.jpg

Áldott, békés, szép karácsonyt kívánunk!

PiarBlog

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

beszámoló advent PAD adventi sütiverseny