2016. feb 08.

Szombaton lezajlott a szülői bál

írta: vpg_pad
Szombaton lezajlott a szülői bál

btm_2126v.jpg

Köszönjük mindenkinek, aki megjelent és jól érezte magát a február 6-án megrendezett Piarista Bálon.

Köszönet az iskola vezetésének, hogy munkánkat mindenben segítették, támogatták.

Köszönet a tanároknak, akik a műsorért feleltek, nagyon jó volt látni, hogy a gyerekekből mennyi mindent kihoztak. Köszönjük saját műsorukat is, megtisztelő és megható volt, hogy rengeteg munkájuk mellett még erre is időt szakítottak, hogy felkészüljenek és minket szórakoztassanak. Köszönjük, hogy a gyerekek Teszi programjába a bál is bekerülhetett és köszönjük a „video” szakkör vezetőjének, hogy vezetésével a gyerekek megörökítették az eseményeket.

Köszönjük azt a rengeteg elő- és utómunkát az iskola technikai személyzetének, akik lehetővé tették számunkra, hogy minden feltétel készen álljon arra, hogy a bál megvalósulhasson és hogy a bál után az iskola hétfőre újra a gyerekek fogadására alkalmas legyen.

Köszönjük a portásoknak, titkároknak, gazdasági munkatársaknak, akik hónapokon keresztül segítették az adminisztrációs munkánkat, és tartották a kapcsolatot a leendő vendégekkel.

Köszönjük a konyhának a kitűnő vacsorát, a rengeteg munkát. A bál egyik fontos eleme a finom és bőséges vacsora. Mindenki megkóstolhatta az iskolai konyhán készült ételeket, és örülhetünk, hogy gyerekeink naponta milyen jó minőségű ételt kapnak ebédre.

Köszönjük minden szülőnek, aki bármilyen módon hozzájárult ennek a jó hangulatú estének a létrejöttében. Köszönjük a sok munkát, és lelkesedést, a kitartást, a jóságot és a bőkezűséget! Az idei bál bevételével az ötödik osztály új padjainak beszerzését támogatjuk.

Hegedűs Szilvi és Sándorné Kati

img_8366v.jpg

btm_2089v.jpg

btm_2156v.jpg

img_8175v.jpg

img_8179v.jpg

 

Szólj hozzá

beszámoló szülői bál